Thermplus Srl
Calitatea este primordială pentru noi!
   Home      Produse      Pompe, grupuri de pompare

Noutăți în domeniu:

 

Turnuri de răcire

Suprafața de umplere din panouri LOLIPAN (tip SPLASH) pentru turnuri de răcire. Este marcă inregistră COTOR Srl, Italia, fiind o suprafață de umplere care nu se obturează și nu necesită înlocuire, putînd fi curățată și dezinfectată.


 

Separatoarele de picături compuse din panouri tip DRICONPLUS pentru turnuri de răcire. Aceastea au fost testate de Politehnica din Milano si reprezintă o noutate absoluta în domeniu, eficiența acestor secțiuni putând fi mărita în mod succesiv, pentru a garanta reținerea a 100% din picăturile prezente în flux.

 

Pompe

Wilo și-a actualizat linia de producție pentru a veni în întâmpinarea prevederilor Directivei Europene ErP – High Efficiency.
 

Putem furniza ventilatoare axiale până la 12 m în diametru; toate ventilatoarele furnizate de noi se construiesc în funcție de solicitările clientului, răspunzând astfel in proporție de 100% necesităților instalației Dvs.
 
 

Injectoare

Injectoare se pot furniza și cu funcționare verticala, conform solicitărilor Dvs.
 
 
 
 
 
 

 
 
Încălzire, climatizare, răcire
 
 

Alimentarea continuă cu apă şi căldură a unui obiectiv presupune cerinţe tehnice ridicate, din perspectiva eficienţei energetice şi conservarea resurselor. Inteligenţa pompelor Wilo vă garantează soluţii individualizate şi utilizarea tehnicii de înaltă eficienţă.
 
 

 
 
 
Alimentare cu apă
 
Apa proaspătă şi curată este din ce în ce mai greu de găsit. Din acest motiv, exploatarea şi planificarea corespunzătoare pentru asigurarea disponibilităţii acestei preţioase resurse reprezintă o permanentă provocare. În plus, au fost dezvoltate diverse noi metode de preparare a apei potabile - şi chiar şi sursele de exploatare a apei s-au înmulţit evident.
 
 
 
 
 
 
 
Apă uzată
 
 
 
 
 
 
Module de pompare şi pompe pentru apă uzată pentru orice domeniu de utilizare.
Nu peste tot este posibilă eliminarea fără probleme a apei murdare prin evacuarea acesteia în canalizare. În această situaţie, cu modulele de pompare sau pompele speciale pentru apă uzată cu fecaloide, Wilo reprezintă un ajutor de încredere.
 
 
 
 
 
Procese industriale
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Contact:

 

THERMPLUS S.r.l.

 

Șos. Olteniței,

nr. 105 A,

Corp C1, Sector 4

Centrul de afaceri

București-Sud

București, România

 

Tel/fax: 021.332.02.50;

021.332.02.80

Mobil: 0722.644.277 ;

0740.090.609.

 

 
Service pompe:
0745.548.693