Thermplus Srl
Calitatea este primordială pentru noi!
   Home      Produse      Ventilatoare axiale

Noutăți în domeniu:

 

Turnuri de răcire

Suprafața de umplere din panouri LOLIPAN (tip SPLASH) pentru turnuri de răcire. Este marcă inregistră COTOR Srl, Italia, fiind o suprafață de umplere care nu se obturează și nu necesită înlocuire, putînd fi curățată și dezinfectată.


 

Separatoarele de picături compuse din panouri tip DRICONPLUS pentru turnuri de răcire. Aceastea au fost testate de Politehnica din Milano si reprezintă o noutate absoluta în domeniu, eficiența acestor secțiuni putând fi mărita în mod succesiv, pentru a garanta reținerea a 100% din picăturile prezente în flux.

 

Pompe

Wilo și-a actualizat linia de producție pentru a veni în întâmpinarea prevederilor Directivei Europene ErP – High Efficiency.
 

Putem furniza ventilatoare axiale până la 12 m în diametru; toate ventilatoarele furnizate de noi se construiesc în funcție de solicitările clientului, răspunzând astfel in proporție de 100% necesităților instalației Dvs.
 
 

Injectoare

Injectoare se pot furniza și cu funcționare verticala, conform solicitărilor Dvs.
 
 
 
 
 
 
 

COMET FANS este cea mai bună alegere pentru aplicațiile care necesită ventilatoare axiale de tip industrial.

Gama de produse pe care o oferă COMET AXIAL FANS este într-o continuă diversificare și deja, la acest moment, este în masură să satisfacă cea mai mare parte a exigențelor în cele mai importante sectoare industriale.
 
Produse principale:
 
  • Rotoare
 
 

Producția de rotoare din aluminiuCOMET AXIAL FANS se bazează pe 4 tipologii constructive diferite, fiecare cu 8 tipuri diferite de pale, destinate să satisfacă domenii de utilizare variate,  dând astfel viață uneia dintre cele mai ample game pentru acest tip de produs disponibile pe piață.

Diferitele serii sunt utilizabile în instalații mari, cu diametre până la 12 metri.

Aplicațiile principale sunt:

- turnuri de răcire;

- aircoolere;

- radiatoare;

- condensatoare de abur, etc.

Seriile mai mici sunt adaptate pentru montarea pe aparate, mecanisme sau în medii care necesită ventilare sau răcire și pe ventilatoare mici și medii cu diametre începând de la 350mm.

Vasta producție în aluminiu este flancată de seria de rotoare din fibră de sticlă (FRP-PPG) și oțel.
 
Modele rotoare:
 
 
 
 
  • Ventilatoare axiale - Medium performance
 
 
Ventilatoarele Medium performance sunt proiectate pentru a răspunde celor mai diversificate exigențe de răcire sau ventilare specifice aplicațiilor industriale.

Sunt produse concepute pentru a furniza cea mai bună sinteza între fiabilitate, versatilitate, prestații, calitate, impact ambiental și cost.

Toate aceste produse sunt adaptate pentru a raspunde cu ușurintă celor mai utilizate specificații tehnice și pentru a permite o personalizare deosebită în funcție de cerințe specifice.

Sunt disponibile soluții cu legare directă cu motoare de la 2 la 16 poli, pentru a privilegia prestațiile sau nivelul de zgomot, și soluții cu transmisie cu curea pentru diametre mai mari sau pentru toate cazurile în care este recomandată decuplarea motorului de la rotor.
 
Modele ventilatoare axiale - Medium performance:
 
 
 
 
  • Ventilatoare axiale - High performance
 
 
Produse de o calitate deosebită și realizate fără compromisuri, pentru aplicații care necesită garanția obținerii de presiuni ridicate și de valori precise de debite.

Sunt soluția cea mai adecvată pentru cazurile în care ventilatorul rezultă a fi o parte critică a instalației atât în ceea ce privește prestațiile cât și fiabilitatea.

Își găsesc utilizare în domenii diferite, între care: energetic, feroviar, naval, producție ciment, etc.

Sunt disponibile soluții cu legare directă la motoare de la 2 la 8 poli, și soluții cu transmisie pentru toate cazurile în care este convenabilă decuplarea motorului de la rotor.
 

Modele ventilatoare axiale - High performance: 

 
 

Cea mai mare parte a ventilatoarelor axiale Comet Axial Fans pot fi furnizate în versiune certificată ATEX (Directiva 94/9/EC).

Sunt disponibile în această versiune seriile AF – AFT – AFH – AFTH.

Aceste ventilatoare sunt toate echipate cu motoare și componente de cea mai bună calitate și riguros certificate.

Proiectarea, fabricarea și testarea ventilatoarelor se realizează în conformitate cu procedurile stabilite prin Documentația Tehnică depusă la ICIM (Instituția abilitată).

Produsele COMET sunt certificate pentru:

  • Grupa II , categoria 3G
  • Grupa II , categoria 3D
  • Grupa II , categoria 2G
  • Grupa II , categoria 2D
 
 

La cerere se pot executa versiuni personalizate și variante pentru aplicații speciale pentru toate produsele de mai sus.

Pentru unele aplicații industriale există game de produse COMET dedicate, bazate pe cunoașterea specifică a acestor sectoare.

Contact:

 

THERMPLUS S.r.l.

 

Șos. Olteniței,

nr. 105 A,

Corp C1, Sector 4

Centrul de afaceri

București-Sud

București, România

 

Tel/fax: 021.332.02.50;

021.332.02.80

Mobil: 0722.644.277 ;

0740.090.609.

 

 
Service pompe:
0745.548.693